Nikita

Even voorstellen: onze nieuwe student-stagiair bij Cascade advocaten

Mijn naam is Nikita Josipovic en sinds begin november 2021 ben ik begonnen als student-stagiair bij Cascade advocaten. Nu ik bijna mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden heb afgerond, leek het mij leuk en leerzaam om dit jaar stage bij een advocatenkantoor te lopen om er zo achter te komen of de advocatuur bij mij past en om praktijkervaring op te doen voordat ik aan mijn Master ga beginnen.

Een studiegenootje vertelde mij over de stageplek bij Cascade advocaten en mij lijkt het onderwijsrecht een zeer interessant rechtsgebied, omdat dit zo veelzijdig is. Ik hoop dat ik tijdens mijn stage bij Cascade advocaten juridische vaardigheden zal ontwikkelen en dat ik veel leer over het onderwijsrecht en wat hier allemaal bij komt kijken. Momenteel heb ik het erg naar mijn zin en ik ben benieuwd naar de rest van mijn stageperiode!