Contact

Heeft u een vraag of wilt u ons een juridische kwestie voorleggen? Bel ons dan vandaag nog. Als u ons mailt, kunt u er op rekenen dat wij binnen een werkdag contact met u opnemen.

Cascade advocaten

Postadres:
Postbus 95300
2509 CH Den Haag

Bezoekadres:
Bankaplein 2
2585 EV Den Haag

Tel:  +31 (0)85-05 20 149
Fax: +31 (0)70 416 16 79

Route informatie door Google Maps

Informatie voor bezoekers en parkeermogelijkheden

Bezoekers kunnen zich melden bij de receptie van Winkelman & Van Hessen aan Bankaplein 3 (Bankaplein 2 heeft geen eigen receptie). Afhankelijk van beschikbaarheid kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein, gelegen achter Bankaplein 3. U kunt ook betaald parkeren in de directe omgeving.

Routebeschrijving met de auto

Vanaf de A12 rijdt u de Utrechtsebaan helemaal af en slaat u vervolgens bij de stoplichten linksaf de Zuid Hollandlaan op. Bij de volgende stoplichten slaat u rechtsaf. U komt nu op de Raamweg. U blijft op de Koningskade/Raamweg tot de Laan Copes van Cattenburgh, waar u bij de stoplichten linksaf slaat. Bij de Bankastraat slaat u bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt vervolgens door de Bankastraat tot aan de rotonde. Dit is het Bankaplein. Ons pand bevindt zich op de rotonde, gelegen op nummer 2.

Routebeschrijving per OV

Per bus is Cascade advocaten te bereiken via buslijn 22. Deze buslijn vertrekt vanaf Den Haag Centraal (richting Duindorp via Kurhaus). De bushalte ‘Bankaplein’ bevindt zich op enkele tientallen meters van ons pand. Per tram is Cascade advocaten te bereiken via lijn 9, halte Riouwstraat.

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.